Regulament Forum

In jos

Regulament Forum

Mesaj  TigerLEGEND la data de Sam Iun 26, 2010 12:37 am

Conditii de utilizare a forumului:

Idea Moderatorii acestui forum se angajează să şteargă sau să editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cât mai repede posibil. Totuşi, este imposibil să treacă în revistă toate mesajele. Recunoaşteţi deci că toate mesajele postate pe acest forum exprimă punctul de vedere şi parerea autorilor respectivi şi nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu excepţia mesajelor scrise de către ei) şi în consecinţă nu pot fi facuţi responsabili.

Idea Acest forum utilizează cookies pentru a stoca informaţii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor conţine nici o informaţie personală, ele servesc doar la ameliorarea condiţiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizată pentru a confirma detaliile înscrierii dvs. şi parola (şi cu scopul de vă trimite parola în caz că o uitaţi).
- mesajele agresive sau defăimătoare, insultele şi criticile personale, grosolaniile şi vulgaritatile şi în general toate mesajele care încalca legile în vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evocă – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzaţi informaţii ce provin dintr-un alt website, verificati înainte dacă site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Menţionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor şi pentru a evita plagiatul!
- vă mulţumim că postaţi mesaje o singură dată (pentru dublu post veţi primi avertisment). Repetările sunt dezagreabile şi inutile!
- vă mulţumim că sunteţi atenţi la gramatică şi ortografie. Recomandam să nu folosiţi stilul SMS pentru a evita primirea unui avertisment!

Orice mesaj ce încalca dispoziţiile de mai sus poate fi editat sau şters făra preaviz sau justificare suplimentară atunci când moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca şi consecinţă rezilierea înscrierii. Internetul nu este nici un spaţiu anonim, nici un spaţiu de ilegalitate! Ne rezervăm dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet şi/sau autorităţile judiciare, în cazul în care sesizăm un comportament rău intenţionat. Adresa IP a oricarui utilizator este înregistrată cu scopul de a vă ajuta să respectaţi aceste condiţii.


Selectind butonul Accept aţi fost de acord cu următoarele condiţii:
Arrow - recunoaşteţi că aţi citit in integralitate prezentul regulament;
Arrow - vă angajaţi să respectaţi fără rezerve prezentul regulament;
Arrow - acordaţi moderatorilor din acest forum dreptul de a şterge, muta sau edita orice subiect de discuţie şi în orice moment.
Arrow - la acumularea numarului de zece avertismente, sunteţi de acord ca să primiţi ban temporar!


Dacă aveţi nemultumiri sau întrebări, adresaţi-vă Grupurilor de Moderatori şi Admin pentru a vă soluţiona problema !


Exclamation Acest regulament poate fi editat sau modificat din când în când ! Exclamation
avatar
TigerLEGEND
Admin
Admin

Mesaje : 2136
Data de inscriere : 24/06/2010
Localizare : RTKnights, Chunjo, Hydra

http://rtknights.forumz.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum